Wine list development
- ღვინის ბარათის კონცეფციისა და სტილის ჩამოყალიბება
- ღვინის ბარათის შედგენა და დამუშავება
- სომელიეს ფუნქციის და როლის გაცნობა
- ღვინის მწარმოებლებთან ურთიერთობების წამოწყება
- ღვინის სარეალიზაციო ფასებზე რეკომენდაციები
- ღვინის საწყობის მართვაზე და კონტროლზე რეკომენდაციების მომზადება
- სომელიეს და ღვინის სერვისების პერსონალის მომზადება
- (ტრენინგები: ღვინის სერვირება, ღვინის დაგემოვნება, ღვინის სტილები / რეგიონები, ღვინის და საკვების შესახება)
- უსაფრთხოებისა და ჰიგინეის სტანდარტების დაცვაზე რეკომენდაციები
ყოველთვიური მონიტორინგის მომსახურების საფასური:
160$ დღგ გარეშე
ჩასაბარებელი დოკუმენტაცია:
- ღვინის უსაფრთხოებისა და შენახვის წესები.
ვადა: 3 თვე
ფასი: 7 225$ დღგ გარეშე