Back

Wine list development

  • ღვინის ბარათის კონცეფციისა და სტილის ჩამოყალიბება
  • ღვინის ბარათის შედგენა და დამუშავება
  • სომელიეს ფუნქციის და როლის გაცნობა
  • ღვინის მწარმოებლებთან ურთიერთობების წამოწყება
  • ღვინის სარეალიზაციო ფასებზე რეკომენდაციები
  • ღვინის საწყობის მართვაზე და კონტროლზე  რეკომენდაციების მომზადება
  • სომელიეს და ღვინის სერვისების პერსონალის მომზადება
  • (ტრენინგები: ღვინის სერვირება, ღვინის დაგემოვნება, ღვინის სტილები / რეგიონები, ღვინის და საკვების შესახება)
  • უსაფრთხოებისა და ჰიგინეის სტანდარტების დაცვაზე რეკომენდაციები

 

ყოველთვიური მონიტორინგის მომსახურების საფასური:

160$ დღგ გარეშე

 

ჩასაბარებელი დოკუმენტაცია:

  • ღვინის უსაფრთხოებისა და შენახვის წესები.

 

ვადა: 3 თვე

ფასი: 7 225$ დღგ გარეშე