უკან

ადამიანური რესურსების მართვა სტუმართმასპინძლობის სფეროში

გასტრონომიის ასოციაციის ადამიანური კაპიტალის მართვის სერვისი დაგეხმარებათ თქვენი კვების ობიექტის მაქსიმალურად ოპტიმიზირებულ მუშაობაში.

  • სტრუქტურის ფორმირება;
  • სამუშაო აღწერილობის მომზადება;
  • პერსონალის აყვანის საკვალიფიკაციო მოთხოვნების შედგენა-განთავსება; 
  • შერჩეულ კანდიდატებთან გასაუბრების ჩატარება;
  • პერსონალის დაკომპლექტება (მართველი მენეჯერი, შეფმზარეული, მზარეული, ბარმენი, ბარისტა, კონსულტანტი, მოლარე კონსულტანტი, მიმტანი, მენეჯერი, სომელიე, დიასახლისი)

 

ჩასაბარებელი დოკუმენტაცია:

სტრუქტურა და სამუშაო აღწერილობები, პერსონალის სასწავლო მასალები.

 

 

30 ადამიანი შერჩევა ( 50 ადამიანზე თანხა შესათანხმებელი იქნება, კონცეფცის სირთულიდან გამომდინარე)

ვადა: 3 თვე.

ღირებულება: 15 647$  (დღგ-ს გარეშე).