ადამიანური რესურსების მართვა სტუმართმასპინძლობის სფეროში
გასტრონომიის ასოციაციის ადამიანური კაპიტალის მართვის სერვისი დაგეხმარებათ თქვენი კვების ობიექტის მაქსიმალურად ოპტიმიზირებულ მუშაობაში.
- სტრუქტურის ფორმირება;
- სამუშაო აღწერილობის მომზადება;
- პერსონალის აყვანის საკვალიფიკაციო მოთხოვნების შედგენა-განთავსება;
- შერჩეულ კანდიდატებთან გასაუბრების ჩატარება;
- პერსონალის დაკომპლექტება (მართველი მენეჯერი, შეფმზარეული, მზარეული, ბარმენი, ბარისტა, კონსულტანტი, მოლარე კონსულტანტი, მიმტანი, მენეჯერი, სომელიე, დიასახლისი)
ჩასაბარებელი დოკუმენტაცია:
სტრუქტურა და სამუშაო აღწერილობები, პერსონალის სასწავლო მასალები.
30 ადამიანი შერჩევა ( 50 ადამიანზე თანხა შესათანხმებელი იქნება, კონცეფცის სირთულიდან გამომდინარე)
ვადა: 3 თვე.
ღირებულება: 15 647$ (დღგ-ს გარეშე).