logo
ავტორიზაცია
შემოწირულობა
GE
|
EN
facebook
instagram
twitter
youtube
გასტრონავტი
ჩვენ შესახებ
გუნდი
სერვისები
ანგარიშები
კონკურსები
პარტნიორები
გასტრონავტში გაწევრიანება
ვაკანსიები
მიმდინარე ვაკანსიები
ვაკანსიის განთავსება
სტატიები
ცხელი ამბები
ტენდენცია
კერძები და სასმელი
ხალხი
ლოკაცია
გასტროტურები
ტრეინინგ კურსები
პროექტები
ბიბლიოთეკა
კონტაქტი
კერძები და სასმელი
ყველა კატეგორია
ტენდენცია
ხალხი
ლოკაცია
ცხელი ამბები
კერძები და სასმელი
ყველა კატეგორია
ტენდენცია
ხალხი
ლოკაცია
ცხელი ამბები
კერძები და სასმელი
"ხაჭაპურის" ეტიმოლოგია
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
1 აგვისტო, 2022
2022 წლის 50 საუკეთესო რესტორანი გამოვლინდა
image
4 წუთის საკითხავი
ვრცლად
19 ივლისი, 2022
მსოფლიო საზოგადოება 2022 წლის 50 საუკეთესო რ...
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
17 ივლისი, 2022
მდგრადი გასტრონომიის დღე
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
17 ივნისი, 2022
ხაჭაპურის ფესტივალი და შეფმზარეულების ეროვნულ...
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
1 ივნისი, 2022
31 მაისს საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციის ...
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
30 მაისი, 2022
#MakeBorshtNotWar საკვები აერთიანებს!
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
11 მარტი, 2022
27 თებერვალი - ხაჭაპურის ეროვნული დღე
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
26 თებერვალი, 2022
“პატარძალი - კუთხეში, მაწონი - ქილაში”
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
10 თებერვალი, 2022
კვების კულტურა
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
10 თებერვალი, 2022
ტრაპეზის კულტურა და მისი როლი სხვადასხვა აღმს...
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
10 თებერვალი, 2022
Რა უნდა გაითვალისწინო რესტორნის გახსნამდე?
image
5 წუთის საკითხავი
ვრცლად
10 თებერვალი, 2022
ტურისტული თბილისი ქართული გემოს გარეშე
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
18 ოქტომბერი, 2021
ხაჭაპურის პოტენციალი
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
15 ოქტომბერი, 2021
"სანწალე კუჩხა" და კალანდა
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
12 ოქტომბერი, 2021
"ხაჭაპურის" ეტიმოლოგია
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
1 აგვისტო, 2022
“პატარძალი - კუთხეში, მაწონი - ქილაში”
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
10 თებერვალი, 2022
კვების კულტურა
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
10 თებერვალი, 2022
ტრაპეზის კულტურა და მისი როლი სხვადასხვა აღმსარებლობის მქონე ადამიანებისთვის.
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
10 თებერვალი, 2022
ხაჭაპურის პოტენციალი
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
15 ოქტომბერი, 2021
"სანწალე კუჩხა" და კალანდა
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
12 ოქტომბერი, 2021
ტურისტული თბილისი ქართული გემოს გარეშე
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
18 ოქტომბერი, 2021
Რა უნდა გაითვალისწინო რესტორნის გახსნამდე?
image
5 წუთის საკითხავი
ვრცლად
10 თებერვალი, 2022
2022 წლის 50 საუკეთესო რესტორანი გამოვლინდა
image
4 წუთის საკითხავი
ვრცლად
19 ივლისი, 2022
მსოფლიო საზოგადოება 2022 წლის 50 საუკეთესო რესტორნის მოლოდინში
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
17 ივლისი, 2022
მდგრადი გასტრონომიის დღე
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
17 ივნისი, 2022
ხაჭაპურის ფესტივალი და შეფმზარეულების ეროვნული ჩემპიონატი - რა გეგმები აქვს საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციას ქართულ კულინარიასთან დაკავშირებით
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
1 ივნისი, 2022
31 მაისს საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციის პრეზენტაცია გაიმართება
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
30 მაისი, 2022
#MakeBorshtNotWar საკვები აერთიანებს!
image
2 წუთის საკითხავი
ვრცლად
11 მარტი, 2022
27 თებერვალი - ხაჭაპურის ეროვნული დღე
image
3 წუთის საკითხავი
ვრცლად
26 თებერვალი, 2022